Luistervaardigheid met ‘Mia Madre’

Hieronder heb ik een leuke luistervaarigheidsoefening gezet bij de trailer van de video ‘Mia Madre’. Op 8 september ben ik met een groep cursisten naar filmtheater Springhaver gegaan. Cinema.nl schreef hierover eerder: “Alles bij elkaar is Mia madre een meesterlijke mix van humor en verdriet geworden, en met gemak Moretti’s beste film sinds het overrompelende La stanza del figlio uit 2001.

Start de video, vul de ontbrekende woorden in en klik
‘Controleer’ om uw antwoorden na te kijken. Hierbij kunt u de video pauseren als het te snel gaat. Gebruik de “Hint” knop om letter cadeau te krijgen wanneer een antwoord geven lastig is. U verliest wel punten wanneer u om hints vraagt! Tip: Druk op de TAB-toets om snel van het ene naar het andere invulveld te gaan. Succes!

Summary
Mia Madre
Title
Mia Madre
Description

De link hier bevat niet de link naar de trailer, maar naar een interview met de regiseur: Nanni Moretti.

Geef een reactie